¡Bienvenido!   welkom!

flamenco   wat is flamenco?

El Candil   de dansschool

profesora   de lerares

actividades   activiteiten

vídeos  

imágenes   foto's

contacto   contactinformatie

actividades

Flamencodanslessen

Tijdens de flamencodanslessen zal er aandacht besteed worden aan expressie, lichaamshouding, beweging, gevoel voor ritme, herkenning van verschillende zangvormen, de techniek van het voetenwerk, het gebruik van palmas (klappen) en het instuderen van choreografieën. Er zal ook gewerkt worden aan eigen improvisaties. De lessen worden begeleid door een flamencogitarist. Er zijn lessen van beginnersniveau tot vergevorderd niveau. Kinderen worden geplaatst in speciale kindergroepen.

Elk cursusjaar wordt afgesloten met een leerlingenuitvoering, waarin alle groepen een of meerdere flamencodansen ten uitvoer zullen brengen.

Voor geïnteresseerden is er het hele seizoen de mogelijkheid een gratis proefles te nemen.                        

Workshops

Buiten de reguliere lessen organiseert El Candil gedurende het hele cursusjaar workshops onder leiding van de docente zelf en gastdocenten. Naast flamencodansworkshops zijn er ook workshops flamencozang, flamecogitaar, cajon en palmas.

Op aanvraag kunnen eenmalige lessen worden georganiseerd, indien gewenst in combinatie met een flamencodemonstratie, tapasbuffet en wijnproeverij. Bijvoorbeeld voor bedrijfsfeesten, particuliere feesten, scholen en kinderfeesten. Dit kan op locatie of in Estudio de flamenco El Candil.

Theatergroep Algo Así

Algo Así is een flamenco-gezelschap bestaande uit professionele musici en dansers. Het gezelschap is dermate flexibel dat het aantal musici en dansers kan worden afgesteld op de specifieke wensen van de organisator. Algo Así, in welke samenstelling dan ook, brengt een muziek- en dansprogramma van ruim anderhalf uur. Voor meer informatie, zie contacto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  webontwerp Tjoa Design